Selecteer de vestiging van Spindel waar jij alles over wilt weten:

Toptraject binnen VMBO de Spindel

Toptraject TL-MBO-HBO

Ken jij het Toptraject al?

Kortgezegd is het Toptraject de koninklijke route naar het hbo. Die volg je niet via de havo, maar via het mbo! Een mooie, passende aansluiting op het vmbo.

VMBO De Spindel, ROC van Twente en Saxion zijn voor het Toptraject op een bijzondere manier met elkaar gaan samenwerken. Omdat we allemaal het beste uit onze leerlingen willen halen. Maar vooral om ervoor te zorgen dat jij op je plek zit en optimaal gebruikmaakt van jouw talenten.

Ben jij een (2e-jaars) KT- of TH-leerling, met ambitie én het vermogen om je talenten volop te benutten? Om zo veel mogelijk uit jezelf te halen? En wil je uiteindelijk een hbo-diploma halen? Dan is het Toptraject misschien iets voor jou!

Het Toptraject is er voor ambitieuze, ondernemende 3e- en 4e jaars tl-leerlingen die graag een stapje meer willen zetten. Goede resultaten willen halen. Daar tijd in willen steken. Met hun begeleider en mede-Toptraject-leerlingen.

Je zet je extra in voor al jouw vakken, waaronder  Nederlands en wiskunde, en volg je een uitgebreid LOB-programma. Dit is een programma waarin je kennis maakt met opleidingen en beroepen op mbo- en hbo-niveau.  

Je wordt uitgedaagd, gaat de diepte in, ontwikkelt je zelfstandigheid en je taal- en wiskundig inzicht. Vaardigheden waar je op het mbo én hbo veel profijt van zult hebben.

Volg je succesvol het Toptraject, dan krijg je een vmbo-diploma met een gouden randje! Een diploma dat je echt verder brengt. Naar de opleiding of baan die jíj ambieert.

Nieuwsgierig geworden naar het Toptraject? Bezoek dan onze open dagen!

Mocht u meer willen weten over het toptraject, dan kunt u contact opnemen met :

Dhr. V. Schenke, coördinator Toptraject v.schenke@carmelhengelo.nl

Dhr. R. Overbeek, teamleider   r.overbeek@carmelhengelo.nl

Onze toppers van jaargang 2015-2016 in een Facebook groep

Onze toppers van jaargang 2016-2017 in een Facebook groep